New Buttons
New Buttons levert naast het bouwen van WordPress sites tal van andere diensten en functies die de basis vormen van een moderne 'online-precence'. De diensten zijn ook los te af te nemen bij het updaten van een bestaande website.

Wordpress

Alle websites worden in WordPress gebouwd. Heel flexibel en makkelijk te onderhouden. Ik zorg voor een duidelijke overdracht en eventuele training en handleidingen voor het onderhoud.

Shop

Een webshop nodig? Met Woocommerce voor WordPress zijn de mogelijkheden eindeloos!

webshop projecten >

Responsive

Van desktop tot mobiel, alle websites worden uitvoerig getest op elke schermgrootte. Van desktop tot mobiel. Ook je huidige website kan responsive gemaakt worden.

Aanpassing

Het bewerken of updaten van bestaande WordPress site is geen probleem. Ook bij algemene vragen ben ik graag betrokken.

Content Management

Netjes indelen van tekst en op maat snijden van afbeeldingen. Maar ook het verwerken grote hoeveelheden content in een nieuwe vorm of omgeving. Standaard bij een nieuwe site of als ondersteuning van het updaten van een bestaande website

SEO

SEO gaat over de positie van de site in de zoekresultaten van zoekmachines waar niet voor is betaald. Alle websites worden geleverd met een basis SEO-waarde op maat.

Google Analytics

Er is een hoop te leren over hoe gebruikers zich gedragen op een website. Ik spit graag door de data en vertaal dit naar een eenvoudige te begrijpen rapport.

Site navigatie

Een site met veel content heeft extra aandacht nodig om gebruiksvriendelijk te blijven. Ik identificeer verschillende gebruikers en adviseer graag over navigatie en pagina-indelingen.

UA-130117349-1